دعاخوانی در کوک های سه گانه قرآنی، مداحی و سنتی ایرانی

دعا خوانی
با کوک های قرآنی، مداحی و موسیقی سنتی
قابل اجراست.
منظور از کوک در دعا خوانی نحوه صداسازی و نوع تحریرها در این سبک هاست.
چه با لهجه ایرانی اجرا شوند و چه با لهجه عربی.
یادآوری میکنم که تکنیکهایی وجود دارد که میتوان بعد از تثبیت طنین، با این تکنیکها، تغییراتی مثبت در طنین یونیک تثبیت شده، ایجاد کرد تا خاص شود.
دعاخوانی هم مثل هنر تلاوت در ایران با کم لطفی مسئولین همراه است و طنین های ماندگار و اثرهای ناب آنها در این حوزه، بسیار زیادند اما متاسفانه ناشناخته و در بایگانی و آرشیو!!!

فیلم:

https://www.instagram.com/p/CY1bZXIpTYB/

نمونه های عملی از کوک های مختلف در خواندن

کوک های مختلف در خواندن
آشنایی با نحوه تغییر کوک صدا در سبک های مختلف یکی از مهمترین مباحث در صداسازی است،
اینکه کدام کوک و یا سبک خواندن، مناسب طنین نهایی شماست، یکی از مهمترین بحث ها در صداسازی است که خیلی از مدرسین قارچ گونه صداسازی، از آنجا که آشنایی با نوع پردازش در این کوک ها را ندارند ( خودشان قادر به اجرای کامل در این کوک ها نیستند) لذا کمک چندانی هم نمیتوانند به هنرجو داشته باشند.

فیلم:

https://www.instagram.com/p/CYvgzVZP8bX/

ساده کردن آموزش و دادن اعتماد بنفس،مهمترین وظیفه یک استاد صداسازی است، بخصوص در تلاوت، آواز اصیل و مداحی که کار دشوارتر است


وظیفه استاد صداساز، دادن اعتماد بنفس به هنرجوست،
روحیه دادن و تشویق کردن، در ارتقاء هنرجو تاثیر دارد،
هرچه خواندن ارائه شده، از نوع آوازی و با تحریر های شرقی باشد، صداسازی دشوارتر، تلاش هنرجو باید بیشتر شده و نتیجه گیری زمانبرتر هست.
درضمن
هرچه خواندن، احساسی تر هم باشد باز کار دشوارتر میشود.
خواندنهایی مثل تلاوت قرآن، آواز سنتی موسیقی اصیل و روضه و مدح آوازی در مداحی، که دشوارتر از انواع خواندنهای پاپ و امروزی هستند، نیاز به کار بیشتر در صداسازی دارند.
اصطلاحا میگوییم این نوع خواندنها، خواندنهای عمیق و دیافراگمی هستند و خواننده ها در این رشته ها، خیلی سخت تر به تثبیت طنین میرسند.

فیلم:

https://www.instagram.com/p/CYWPO-YvqpZ/